• liste_banner1

Svar på spørgsmålet om Hvad er Gabion kurv? hvad er applikationen til gabion boksen?

Gabion box er rektangulære kurve fremstillet af et sekskantet trådnet af stærkt galvaniseret ståltråd.eller svejset trådnet .Kurvene er fyldt med stablet sten og bliver sammen til en væg af tyngdekraften. De har en levetid på 60 år og svigter ikke som betonvægge, når vand samler sig bagved.De er også betydeligt billigere end standard blokstøttemure.

Der er mange fordele ved at bruge gabionkurve

Det første store fordel ved gabionkurven er deres lette håndtering og hvor nemme de er at transportere.Fordi gabioner normalt transporteres som 'separate dele', kan du transportere dem på forskellige ture – og samle dem på det ønskede sted.

En anden stor grund til, at gabionkurve er så populære, er konstruktionens hastighed og hvor hurtigt de kan rejses.Det giver byggefirmaer fleksibilitet og betyder også, at projekter kan gennemføres hurtigt og hurtigt.

Nogle af de endelige fordele ved gabionkurv, vi vil diskutere her, er tilbuddet om fleksibilitet til gabionkurve til bevægelse og placeringsændringer, og også deres permeabilitet for vand (gabionkurv giver rigtig god god dræning i vådt vejr).


Indlægstid: 11-10-2023