• list_banner1

Gardh

 • Gardhi i përkohshëm KANADA

  Gardhi i përkohshëm KANADA

  Gardhi i përkohshëm i salduar i stilit kanadez, i njohur gjithashtu si gardh i lëvizshëm, gardh portativ, është një lloj rrethimi i përkohshëm shumë i popullarizuar në Kanada dhe Amerikën e Veriut.Karakteristika kryesore e gardhit të lëvizshëm të Kanadasë është korniza e fortë e salduar me tuba katrorë, këmbët rrethuese të qëndrueshme dhe çiftëzimi i sipërm në formë p.

  Rrethimi i përkohshëm është një sistem modular dhe i qëndrueshëm për punën e izolimit dhe mbrojtjes së kantiereve të ndërtimit, skenës së aksidenteve, inxhinierisë komunale, zonës tregtare, përdorimit të banimit.Regresioni, nëse jeni një kompani e përkohshme me qira e gardheve, këtu është zgjidhja e vetme për kërkesën tuaj për të qëndrueshme dhe të ripërdorshme.

  Si prodhues profesionist me përvojë, ne i përmbahemi gjithmonë saldimit më të saktë dhe kalibrimit dimensional, qoftë nga korniza tubulare, rrjeta e salduar, baza e rrethimit ose lidhësi i sipërm.

 • gardh BRC

  gardh BRC

  Gardhi BRC, i njohur gjithashtu si gardh i sipërm i rrotullës, është një gardh me rrjetë me saldim të projektuar posaçërisht me skajet unike të "mbështjellura" të sipërme dhe të poshtme.Është bërë nga tela çeliku me rezistencë të lartë që janë ngjitur së bashku dhe të përkulur për të formuar një sipërfaqe trekëndore me rrotullim në pjesën e sipërme dhe të poshtme të saj për të siguruar një strukturë të fortë dhe rrjetë të saktë.Skajet e tij të mbështjellë jo vetëm që ofrojnë një sipërfaqe vërtet miqësore për përdoruesit, por edhe ngurtësi maksimale dhe dukshmëri të shkëlqyer.Aktualisht është shumë popullor në Singapor, Japoni, Korenë e Jugut dhe Azinë Juglindore.Përdoret kryesisht në parqe, shkolla, kënde lojërash, fabrika, parkingje, lagje banimi dhe vende të tjera si gardhe sigurie ose barriera.

 • panel rrjetë teli i salduar

  panel rrjetë teli i salduar

  Panele me rrjetë teli të salduara
  Panelet me rrjetë teli të salduar janë një lloj rrethimi që përdoret zakonisht në aplikime rezidenciale, tregtare dhe industriale.Këto panele janë bërë nga tela çeliku e galvanizuar me cilësi të lartë që janë ngjitur së bashku për të formuar një rrjetë të fortë dhe të qëndrueshme.Panelet me rrjetë teli të salduar janë të gjithanshme, me kosto efektive dhe të lehta për t'u instaluar, duke i bërë ato një zgjedhje ideale për një gamë të gjerë projektesh.

 • 3D RRJETË RRJETA E LAKUR E LAKUAR

  3D RRJETË RRJETA E LAKUR E LAKUAR

  Gardhi i salduar me është një lloj gardhi me rrjetë teli me siguri të lartë, ka një jetëgjatësi të gjatë dhe përdoret gjerësisht në kopshte, shtëpi, zona të jashtme, rrugë, etj.Ky lloj neldedgardhi me rrjetë teli është një zgjidhje shumë tërheqëse dhe me kosto efektive.Panelet shfaqin trarë në formë 'V' në skajet e sipërme, qendrore dhe të poshtme, të cilat jo vetëm që përmirësojnë pamjen, por gjithashtu ofrojnë një mbështetje integrale që shtrihet midis shtyllave.Panelet përmbajnë trarë në formë 'V' në skajet e sipërme, qendrore dhe të poshtme, të cilat jo vetëm që përmirësojnë pamjen, por gjithashtu ofrojnë një mbështetje integrale që shtrihet midis shtyllave.
  Sistemi i gardhit me rrjetë teli me saldim me 3 palosje është një sistem rrethimi modern dhe tërheqës nga ana vizuale.

  ne pranojmë të personalizuara, si specifikimet, ngjyrat, trajtimet sipërfaqësore.

  Fabrikat tona janë të vendosura në Kinë dhe eksportohen në të gjithë botën!

 • Gardhi i përkohshëm australian

  Gardhi i përkohshëm australian

  Gardhi i përkohshëm është një panel gardh i pavarur, vetë-mbështetës, i fiksuar së bashku me kapëse dhe i lidhur së bashku, duke e bërë atë të lëvizshëm dhe fleksibël, të përshtatshëm për një gamë të gjerë aplikimesh.Paneli i gardhit mbështetet nga këmbët kundërpeshë dhe vjen me aksesorë të ndryshëm, duke përfshirë dyert, këmbët e parmakut dhe mbështetëset, në varësi të aplikimit.

  Fabrika jonë ndodhet në Kinë dhe eksportohet në pjesë të ndryshme të botës!

 • 868 Gardh me tela dyfish

  868 Gardh me tela dyfish

  Gardhi i linjës 868 është një lloj gardhi me rrjetë teli të salduar.Nuk është vetëm një gardh dekorativ, por edhe një gardh ideal mbrojtës me rrjetë teli të salduar.Ai jo vetëm që ka karakteristikën e gardhit tradicional me tela të dyfishtë, gjithashtu e bën atë më dekorativ.Për kërkesa më të larta sigurie, ka shumë komponentë opsionalë që mund të përdoren në fusha të ndryshme.

  Fabrika jonë ndodhet në Kinë dhe eksportohet në pjesë të ndryshme të botës!

 • Gardhi i përkohshëm pengues i kontrollit të turmës

  Gardhi i përkohshëm pengues i kontrollit të turmës

  Gardhe të përkohshme të lëvizshme, të njohura gjithashtu si gardhe kontrolli të turmës, me lartësi normalisht nga 1 metër deri në 1.2 metra, ose ne mund ta prodhojmë atë sipas kërkesës së klientit.i përket serisë së pengesave të izolimit dhe mbrojtjes, përdoret gjerësisht për izolimin e sigurisë të inxhinierisë së ndryshme komunale, shesheve, rrugëve urbane, autostradave, zhvillimit të ndërtesave, vendeve emergjente, objekteve publike dhe vendeve të tjera, duke luajtur një rol në izolimin e sigurisë dhe paralajmërim i hershëm.

  Fabrika jonë ndodhet në Kinë dhe eksportohet në pjesë të ndryshme të botës!

 • Tel brisk Gardh metalik kundër ngjitjes për vende të rëndësishme

  Tel brisk Gardh metalik kundër ngjitjes për vende të rëndësishme

  Mbrojtësi me gjemba është një lloj i ri rrjete mbrojtëse, i bërë nga fletë çeliku të galvanizuar me kënd të mprehtë ose fletë çeliku inox si teh, tela çeliku si tela bërthamore kombinim i pajisjeve mbrojtëse. materiali është i fortë, me forcë të lartë, tension të lartë, dizajn unik në formë, jo i përshtatshëm për prekje, në mënyrë që të arrihet një efekt i shkëlqyer izolimi mbrojtës.

 • Gardh me zinxhir të galvanizuar me 6 këmbë të nxehtë, gardh i përkohshëm, gardh kopshti për shitje

  Gardh me zinxhir të galvanizuar me 6 këmbë të nxehtë, gardh i përkohshëm, gardh kopshti për shitje

  Gardhi me zinxhir është i njohur edhe si gardh me rrjetë diamanti ose rrjetë lulesh me grep.gardhi i lidhjes së zinxhirit bëhet duke përdredhur lëndët e para me tela metalike.Ekzistojnë gjithashtu dy lloje të mbështjelljes së skajeve: buzë e palosur dhe buzë e përdredhur.Lënda e parë mund të jetë tela çeliku e galvanizuar ose tela çeliku e veshur me PVC.Kjo e fundit mund të ketë një ngjyrë të personalizuar, më e njohura është jeshile e errët.

  Fabrika jonë ndodhet në Kinë dhe eksportohet në pjesë të ndryshme të botës!

 • 356 358 Gardh me rrjetë teli çeliku të salduar kundër vjedhjes me performancë të lartë sigurie

  356 358 Gardh me rrjetë teli çeliku të salduar kundër vjedhjes me performancë të lartë sigurie

  Gardhi kundër vjedhjes me rrjetë me densitet 358 ka siguri të lartë dhe pamje të brendshme të qartë.Përdoret kryesisht në vende të ndryshme të sigurta me kërkesa të larta mbrojtjeje si burgje, aeroporte dhe siguria e energjisë elektrike.Fabrika jonë ndodhet në Kinë dhe eksportohet në pjesë të ndryshme të botës!Sasia minimale e porosisë është 100 komplete.

 • 656 Gardh me rrjetë me saldim të dyfishtë të galvanizuar në Zonën Industriale

  656 Gardh me rrjetë me saldim të dyfishtë të galvanizuar në Zonën Industriale

  Gardhi 656 është një gardh me rrjetë të salduar fort.Nuk është vetëm një gardh dekorativ, por edhe një gardh ideal praktik i ekranit elektrik të saldimit.Ai trashëgon ngurtësinë e gardhit me tela të dyfishtë në bazë të avantazheve të tij dhe është më dekorativ.Për kërkesa më të larta sigurie, ka një sërë komponentësh opsionalë që mund të përdoren në zona të ndryshme.

  Fabrikat tona janë të vendosura në Kinë dhe eksportohen në të gjithë botën!Sasia minimale e porosisë është 100 komplete.

 • Veshje PVC Gardhi i fermës së kopshtit me rrjetë teli të lakuar me saldim

  Veshje PVC Gardhi i fermës së kopshtit me rrjetë teli të lakuar me saldim

  Një panel gardh 3D me shtylla pjeshke, ky lloj produkti duket shumë i bukur dhe ka një jetë të gjatë shërbimi.Përdoret gjerësisht në kopshte,

  Shtëpi, shtëpi, ambiente të jashtme, rrugë etj.

  Fabrika jonë ndodhet në Kinë dhe eksportohet në pjesë të ndryshme të botës!