Kita Nyedhiyakake Produk Logam

Jaring Pagar

  • Sauntara Isolasi Mobile Pagar Crowd Control Barrier Pagar

    Isolasi Sementara Mobile Pagar Crowd Control...

    Pager sauntara seluler, uga dikenal minangka pager kontrol akeh, dhuwure biasane 1 meter nganti 1,2 meter, utawa kita bisa ngasilake kanthi syarat pelanggan.iku kagungane seri alangi isolasi lan pangayoman, kang digunakake digunakake kanggo isolasi safety saka macem-macem engineering kotamadya, kothak, dalan kutha, dalan gedhe, pembangunan bangunan, situs darurat, fasilitas umum, lan panggonan liyane, muter peran ing isolasi safety lan bebaya awal.

    Pabrik kita dumunung ing China lan diekspor menyang macem-macem negara!

  • Residential keliling pager 868 Line Double Pole Pad pager

    Pagar Perimeter Perumahan 868 Garis Ganda Pol...

    Pager garis 868 minangka pager kawat bolong sing dilas.Iku ora mung pager hiasan, nanging uga pager kabel gandheng protèktif becik.Iku ora mung nduweni karakteristik pager kabel ganda tradisional uga nggawe luwih dekoratif.Kanggo syarat keamanan sing luwih dhuwur, ana sawetara komponen opsional sing bisa digunakake ing macem-macem lapangan.

    Pabrik kita dumunung ing China lan diekspor menyang macem-macem negara!

  • Pagar Sementara Besi Galvanis Portabel kanggo Kegiyatan Australia

    Pagar Sementara Besi Galvanis Portabel kanggo Au...

    Pager sauntara minangka panel pager sing mandiri lan ndhukung mandiri sing dipasang bebarengan karo klip lan disambung bebarengan, nggawe portabel lan fleksibel, cocok kanggo macem-macem aplikasi.Panel pager didhukung dening kaki counterweight lan dilengkapi karo macem-macem aksesoris, kalebu lawang, sikil handrail, lan ndhukung, gumantung ing aplikasi.

    Pabrik kita dumunung ing China lan diekspor menyang macem-macem negara!

  • Outdoor Climbing pager High Safety hiasan gandheng pager

    Outdoor Climbing Pagar Dhuwur Safety Dekoratif W...

    Gandheng pager karo iku jenis dhuwur-safety wire mesh pager, wis dawa umur lan digunakake digunakake ing Kebon, omah, wilayah ruangan, dalan, etc.Iki jinis kitaldedpager wire mesh punika solusi atraktif banget lan biaya efektif.Panel kasebut nampilake balok berbentuk 'V' ing sisih ndhuwur, tengah lan ngisor, sing ora mung nambah tampilan nanging uga nyedhiyakake dhukungan integral ing antarane kiriman.Panel kasebut nampilake balok berbentuk 'V' ing sisih ndhuwur, tengah lan ngisor, sing ora mung nambah tampilan nanging uga nyedhiyakake dhukungan integral ing antarane kiriman.
    Sistem pager bolong kabel 3 lipat yaiku sistem pagar bolong las sing modern lan visual.

    kita nampa selaras, kaya specification, werna, perawatan lumahing.

    Pabrik kita dumunung ing China lan diekspor ing saindenging jagad!

  • Garden Farm 3D mlengkung PVC Coating mlengkung gandheng Metal Mesh pager

    Taman Farm 3D Mlengkung PVC Coating Mlengkung Welded...

    Panel pager 3D kanthi pilar peach, jinis produk iki katon apik banget lan nduweni umur layanan sing dawa.Iki digunakake akeh ing kebon,

    Omah, omah, area njaba, dalan, lsp.

    Pabrik kita dumunung ing China lan diekspor menyang macem-macem negara!

  • 656 Galvanized Double Welded Grid Pagar ing Area Industrial

    656 Galvanized Double Welded Grid Pagar ing Indu...

    Pager 656 minangka pager retikulasi sing dilas kanthi kaku.Iku ora mung pager hiasan, nanging uga pager layar welding listrik praktis becik.Iku marisi rigidity saka pager kabel pindho ing basis saka kaluwihan lan luwih hiasan.Kanggo syarat safety sing luwih dhuwur, ana macem-macem komponen opsional sing bisa digunakake ing macem-macem wilayah.

    Pabrik kita dumunung ing China lan diekspor ing saindenging jagad!Jumlah minimal pesenan yaiku 100 set.

  • 356 358 Anti-Theft Welded Steel Wire Mesh Pagar karo Performance Safety High

    356 358 Anti-Theft Welded Steel Wire Mesh Pagar...

    Pager anti-maling bolong kapadhetan 358 nduweni keamanan dhuwur lan tampilan internal sing cetha.Utamane digunakake ing macem-macem papan sing aman kanthi syarat perlindungan sing dhuwur kayata pakunjaran, bandara, lan keamanan daya.Pabrik kita dumunung ing China lan diekspor menyang macem-macem negara!Jumlah pesenan minimal yaiku 100 set.

  • Pagar Galvanis Hot-Dip 6 Kaki, Pagar Rantai PVC Sementara, Pagar Taman Dijual

    Pagar Galvanis Hot-Dip 6 Kaki, PVC Sementara ...

    Jaring kembang kecanthol uga dikenal minangka pager jaring berlian utawa pager link rantai.Jaring kembang pancing digawe kanthi nggulung bahan mentah kawat logam.Ana uga rong jinis bungkus pinggiran: pinggiran lempitan lan pinggiran bengkong.Bahan baku bisa kawat baja galvanis utawa kawat baja dilapisi PVC.Sing terakhir bisa duwe warna khusus, sing paling populer yaiku ijo peteng.

    Pabrik kita dumunung ing China lan diekspor menyang macem-macem negara!Jumlah pesenan minimal yaiku 100 set.

Percaya Kita, Pilih Kita

Babagan awake dhewe

  • bab11

Katrangan singkat:

Hebei Henglian Metal Products Co., Ltd., produsen net pager kanthi pengalaman luwih saka 20 taun, minangka anggota asosiasi net pager Anping.Kami spesialis ing prodhuksi macem-macem jaring pager, kalebu jaring pager dalan, jaring perlindungan penjara, jaring pager berduri, jaring pager bilateral, jaring pager kotamadya, jaring pager bandara, pager stadion, tali barbed blade, lan kandang huru-hara.Kapasitas produksi saben dina kita cepet banget lan bisa nganti 5000 meter persegi!Kanthi luwih saka 50 karyawan darmabakti, kita setya nyedhiyakake pelanggan kanthi pengalaman sing cepet lan trep.

Melu Kegiatan Pameran

Acara & Pameran Dagang

  • H3d0afa2f9b8144b0ac86c5379b647419v
  • H16bba472b79642d49ee76efc5c4c8badB.png_960x960
  • H3727ba3e447241cca26f1e06309a185b9
  • 链节围栏
  • Chain link pager kanggo Playground, Farm, Grassland, Pabrik, Road Pagar,, Pagar Gate.

    Chain Link Pagar uga disebut Diamond Chain Link Pagar, Kain Wire Mesh Roll., siklon pager, diamond bolong pager, Iku biasane digunakake kanggo nutupi wilayah sing luwih gedhe, digunakake digunakake ing lapangan baseball, trek lomba, Playground, Farm, Grassland, Pabrik, Pagar Jalan,,Gerbang Pagar, Omah & Omah, Stasion Listrik...

  • Kabel silet kanggo pager Anti-climbing kanggo nglindhungi safety sampeyan

    Silet Barbed Wire Kawat silet uga disebut concertina silet kabel, minangka produk keamanan nganyari saka kabel barbed tradisional, wis meningkat tingkat keamanan lan safety.Bisa digunakake kanthi individu ing sadawane tembok utawa ndhuwur bangunan kanggo mbentuk alangan tartamtu marang penyusup.Iku uga ...

  • 2023 China New Design Triangle Bend Wire Mesh Pagar - V Shape Pagar

    Triangle bend pager iku jinis gandheng wire mesh kang wis V-shaped ngiyataken kurva mlengkung.uga disebut 3D mlengkung gandheng pager bolong .Triangle bend pager digawe saka kualitas dhuwur kabel baja karbon rendah, kabel galvanis.Banjur bakal panas dicelup galvanis, bubuk ditutupi utawa pvc coated.Triangle bend ...

  • Wangsulan pitakon Apa bakul Gabion?apa aplikasi kanggo kothak gabion?

    Kothak Gabion minangka kranjang persegi panjang sing digawe saka bolong kawat heksagonal saka kawat baja galvanis.utawa bolong kawat sing dilas .Keranjang diisi watu sing ditumpuk lan tetep bebarengan kanggo mbentuk tembok jinis gravitasi. Dheweke duwe umur 60 taun lan ora gagal kaya tembok beton nalika wa ...

  • Pager sementara link galvanis sing populer ing Amerika Serikat rampung produksi

    Chain link pager sauntara uga dikenal minangka American-gaya sauntara pager, movable pager, construction pager.Iku kasusun saka panel chain link, pigura tabung bunder, kaki baja, krenjang opsional, lan clamps Chain link pager, uga dikenal minangka siklon pager utawa pager berlian.Minangka pager serbaguna, ...

  • sertifikat12
  • sertifikat13