Kami Nyadiakeun Produk Logam

Jaring Pager

  • Samentara Isolasi Mobile Pager Crowd Control Panghalang Pager

    Samentara Isolasi Mobile Pagar Crowd Control ...

    Pager samentawis mobile, ogé katelah pager kontrol balaréa, jangkungna biasana 1 méter dugi ka 1,2 méter, atanapi urang tiasa ngahasilkeun ku sarat palanggan.Éta milik séri panghalang sareng panyalindungan, seueur dianggo pikeun ngasingkeun kasalametan rupa-rupa rékayasa kota, alun-alun, jalan kota, jalan tol, pangwangunan gedong, situs darurat, fasilitas umum, sareng tempat-tempat sanés, maénkeun peran dina isolasi kaamanan sareng warning dini.

    Pabrik urang aya di Cina jeung diékspor ka sagala rupa penjuru dunya!

  • padumukan perimeter pager 868 Line Double Kutub Pad pager

    Pager Perimeter padumukan 868 Jalur Ganda Pol...

    868 garis pager mangrupakeun jenis dilas kawat bolong pager.Éta henteu ngan ukur pager hiasan, tapi ogé pager kawat bolong pelindung anu dilas.Éta henteu ngan ukur gaduh ciri pager kawat ganda tradisional ogé ngajantenkeun langkung hiasan.Pikeun syarat kaamanan anu langkung luhur, aya sababaraha komponén pilihan anu tiasa dianggo dina sagala rupa widang.

    Pabrik urang aya di Cina jeung diékspor ka sagala rupa penjuru dunya!

  • Portabel Galvanized Beusi Pagar Samentara pikeun Kagiatan Australia

    Portabel Galvanized Beusi Pagar Samentara pikeun Au ...

    Pager samentara mangrupakeun freestanding, panel pager timer ngarojong nu dibereskeun babarengan jeung klip na interlocked babarengan, sahingga portabel tur fléksibel, cocog pikeun rupa-rupa aplikasi.Panel pager dirojong ku suku counterweight sarta hadir kalawan sagala rupa asesoris, kaasup panto, suku handrail, sarta ngarojong, gumantung kana aplikasi.

    Pabrik urang aya di Cina jeung diékspor ka sagala rupa penjuru dunya!

  • Outdoor Climbing pager High Kasalametan hiasan dilas pager

    Outdoor Climbing pager High Kasalametan hiasan W ...

    Dilas pager kalawan mangrupakeun jenis-kaamanan tinggi kawat bolong pager, éta boga waktu hirup panjang tur loba dipaké di kebon, imah, wewengkon outdoor, jalan, jsbJenis ieu urangindungnapager kawat bolong mangrupakeun solusi pisan pikaresepeun tur ongkos éféktif.Panels nampilkeun balok ngawangun 'V' di bagian luhur, tengah sareng handap, anu henteu ngan ukur ningkatkeun penampilan tapi ogé nyayogikeun dukungan integral antara tulisan.Panels nampilkeun balok bentuk 'V' di sisi luhur, tengah sareng handap, anu henteu ngan ukur ningkatkeun penampilan tapi ogé nyayogikeun dukungan integral antara tulisan.
    The 3 tilepan dilas Sistim pager kawat bolong nyaéta modern jeung visually pikaresepeun beurat weld bolong Anggar Sistim.

    kami nampi ngaropéa, sapertos spésifikasi, warna, perlakuan permukaan.

    Pabrik kami aya di Cina sareng diékspor ka sakumna dunya!

  • Taman Ladang 3D melengkung PVC palapis melengkung dilas Metal bolong pager

    Taman Ladang 3D melengkung PVC palapis melengkung dilas ...

    Panel pager 3D sareng pilar peach, jinis produk ieu katingalina geulis pisan sareng umur jasa anu panjang.Hal ieu loba dipaké di kebon,

    Imah, imah, wewengkon luar, jalan, jsb.

    Pabrik urang aya di Cina jeung diékspor ka sagala rupa penjuru dunya!

  • 656 Galvanized ganda dilas Grid pager di Area Industrial

    656 Galvanized Double Welded Grid Pagar di Indu ...

    Pager 656 nyaéta pager reticulated anu dilas sacara kaku.Éta henteu ngan ukur pager hiasan, tapi ogé pager layar las listrik praktis anu idéal.Ieu inherits rigidity tina pager kawat ganda dina dasar kaunggulan sarta leuwih hiasan.Pikeun syarat kaamanan nu leuwih luhur, aya rupa-rupa komponén pilihan nu bisa dipaké dina rupa-rupa wewengkon.

    Pabrik kami aya di Cina sareng diékspor ka sakumna dunya!Kuantitas pesenan minimum nyaéta 100 set.

  • 356 358 Anti maling dilas Steel Wire bolong pager kalawan Performance Kasalametan High

    356 358 Anti Maling Dilas Steel Wire Mesh Pager ...

    The 358 dénsitas bolong pager anti maling pager boga kaamanan tinggi sarta pintonan internal jelas.Utamina dianggo di sababaraha tempat anu aman kalayan syarat panyalindungan anu luhur sapertos panjara, bandara, sareng kaamanan listrik.Pabrik urang aya di Cina jeung diékspor ka sagala rupa penjuru dunya!Kuantitas pesenan minimum nyaéta 100 set.

  • 6-Foot Hot-dip Galvanized pager, PVC samentara Chain Link pager, Taman pager pikeun dijual

    6-Foot Hot-Dip Galvanized Pagar, PVC Samentara ...

    Jaring kembang hooked ogé katelah pager jaring inten atanapi pager ranté link.Jaring kembang hook didamel ku cara ngagulung bahan baku kawat logam.Aya ogé dua jenis bungkus ujung: ujung narilep jeung ujung twisted.Bahan baku tiasa kawat baja galvanized atanapi kawat baja coated PVC.Anu terakhir tiasa gaduh warna khusus, anu paling populér nyaéta héjo poék.

    Pabrik urang aya di Cina jeung diékspor ka sagala rupa penjuru dunya!Kuantitas pesenan minimum nyaéta 100 set.

Percaya Kami, Pilih Kami

Tentang Kami

  • ngeunaan11

Katerangan ringkes:

Hebei Henglian Metal Products Co., Ltd., produsén jaring pager kalayan pangalaman langkung ti 20 taun, mangrupikeun anggota asosiasi net pager Anping.Kami ngahususkeun dina ngahasilkeun rupa-rupa jaring pager, kaasup jaring pager jalan raya, jaring panyalindungan panjara, jaring pager barbed, jaring pager bilateral, jaring pager kota, jaring pager bandara, pager stadion, tali barbed sabeulah, sareng kandang huru-hara.kapasitas produksi poean urang téh astonishingly gancang sarta bisa ngahontal nepi ka 5000 méter pasagi!Kalawan leuwih ti 50 karyawan dedicated, kami komitmen ka nyadiakeun konsumén urang ku pangalaman saum sareng merenah.

Ilubiung dina Kagiatan Pameran

Kajadian & Pameran Dagang

  • H3d0afa2f9b8144b0ac86c5379b647419v
  • H16bba472b79642d49ee76efc5c4c8badB.png_960x960
  • H3727ba3e447241cca26f1e06309a185b9
  • 链节围栏
  • Ranté link pager pikeun Playground, tegalan, padang rumput hejo, pabrik, pager jalan,, Gerbang pager.

    Ranté Patalina pager disebut oge Inten Chain Patalina pager, lawon Kawat bolong Roll., Siklon pager, inten bolong pager, Hal ieu ilaharna dipaké pikeun nutupan wewengkon nu leuwih gede, loba dipaké dina widang baseball, lagu lomba, Playground, Ladang, Grassland, Pabrik, Pagar Jalan,, Gerbang Pager, Imah & Imah, Stasion Listrik...

  • Kawat agul pikeun pager Anti-climbing ngajaga kaamanan anjeun

    Razor Barbed Wire Kawat agul ogé disebut concertina razor wire, salaku produk kaamanan anu ditingkatkeun tina kawat barbed tradisional, parantos ningkatkeun tingkat kaamanan sareng kaamanan.Ieu bisa dipaké individual sapanjang témbok atawa luhureun wangunan pikeun ngabentuk halangan tangtu ngalawan intruders.Éta ogé ...

  • 2023 Cina Desain Anyar Triangle Bend Wire Mesh Pager - V Bentuk pager

    Triangle bend pager mangrupakeun tipe dilas kawat bolong nu V ngawangun nguatkeun kurva bending.disebut oge 3D melengkung dilas bolong pager .Triangle ngalipet pager dijieunna tina kualitas luhur kawat baja karbon low, kawat galvanized.Lajeng bakal panas dipped galvanized, bubuk coated atanapi PVC coated.Triangle ngalipet ...

  • Jawaban pikeun patarosan Naon karanjang Gabion?naon aplikasi pikeun kotak gabion?

    Kotak Gabion mangrupikeun karanjang sagi opat anu didamel tina bolong kawat héksagonal tina kawat baja galvanis.atawa dilas kawat bolong .The baskets nu ngeusi batu tumpuk jeung tetep babarengan pikeun ngabentuk tembok tipe gravitasi. Aranjeunna mibanda lifespan 60 taun sarta teu gagal kawas tembok beton nalika wa ...

  • The populér galvanized link pager samentara di Amérika Serikat réngsé produksi

    Ranté link pager samentara ogé katelah Amérika-gaya pager samentara, pager movable, pager konstruksi.Ieu diwangun ku panel link ranté, pigura tube buleud, suku baja, kurung pilihan, sarta clamps Chain link pager, ogé katelah pager siklon atawa pager inten.Salaku pager serbaguna, ...

  • sertipikat12
  • sertipikat13